Reainköp...

Så var man på Västkusten igen. Jag har varit i Småland i en vecka, kom hem i torsdags och åker nog tillbaks på tisdag. Under min tid hemma har jag mest sovit, men jag har också varit ute och njutit av det varma vädret. Härligt att sitta på altanen och slappa med datorn :-)

I dag har jag dock varit och hälsat på min faster. På vägen dit skulle P in på det stora köpcentret för att köpa  datordelar. Och då kunde jag ju passa på att kolla in lite på Hemtex REA... Man får inte vara dum :-)
4 härliga såna här badlakan blev det.

I vanliga fall kostar de 249 kr/st. Nu var priset sänkt till 169 kr/st. Sedan var det också köp 3 reaprylar, få den billigaste på köpet. Jag köpte alltså 3 för 338 kr!!! Den fjärde köpte jag tillsammans med två gardinlängder och fick då en gardinlängd på köpet. Det som skulle ha kostat 1494 kr, gick i dag på 606 kr. Jag gillar :-) Gardinerna är knytlängder, vita med frimärkstryck högst upp. Jag har ännu inte bestämt om de ska hänga i köket eller lilla rummet. Det beslutet får jag ta efter semestern.

Bild lånad från www.koziol-shop.de

En sån här söt vit väska köpte jag på vägen till landet. Jag var inne i affären Blomstertid på A6 i Jönköping. Den ska jag ha i köket och förvara vissa tidningar i. Jag har en svart likadan på lilla toan. Den är en jättebra tidningshållare. En mindre svart skulle jag också haft, men den var slut :-( Hoppas snart hitta en.


På landet var jag på en loppis också. Köpte tre små prylar som jag visar en annan gång :-)  En sväng till IKEA var jag också, med P och svärmor. Köpte ovanligt lite där, bara servetter och en liten vas. Nästa gång blir det mera :-)

Nu ska jag packa upp mina fynd och njuta lite :-)


På altanen...

Va kul att jag har trogna läsare! Känns skönt att vara tillbaka i bloggvärlden :-)

I dag har jag packat och fixat inför Smålandsresan. Jag har också tillbringat några timmar i solen på altanen. Skönt väder.
Jag tog lite bilder på just altanen som jag ska visa för er.

Först ut är mitt lilla brickbord som jag gillar mycket. Det köpte jag på IKEA när de hade sin tillfälliga kollektion Kryddstarkt i början av maj. Det passar så bra med en litet bord bredvid min solsäng, där jag kan ha vatten, tidningar mm. Just på bilden är det nagellack som gäller, funkar det med :-)



Samtidigt som jag köpte det brickbordet, köpte jag också en kruka från den kollektionen.

(Denna bild tog jag tidigare i år, nu har blomman dött och ska ersättas.)


Jag gillar både krukan och bordet, kul med lite färg faktiskt.



I en gammal lykta har jag "stoppat in" en murgröna som verkar trivas.



På en pedistal som jag tänkte slänga i höstas men ångrade mig, står små rosa blommor i en kruka.



Ja, det var delar av altanen det. :-)

P har varit duktig och klippt häcken på framsidan i går och klippt gräsmattan i dag. Nu ska det bara dras upp ogräs mellan plattorna på framsidan, så har vi nästan en vårdad trädgård... :-)

Sommar...

Hej igen!

Hoppas jag har några trogna läsare kvar. Det har inte varit slöseri med inläggen här på min blogg direkt. :-)

Nåja, nu är jag tillbaks. Högsommaren är här. Underbart. Lite regn är ok, för då passar jag på att vila :-)

Jag har flera gånger tänkt att det här vill jag skriva om i bloggen, eller det här måste jag visa. Men det har inte blivit av.

Sen jag skrev sist har jag och P varit på en minisemster norrut. Under Kristi Himmelsfärdshelgen åkte vi norrut. Vi tog dock inte raka vägen till Sundsvall, som var målet, utan åkte lite krokiga vägar för att se mera. Därför har jag sett både Värmland och Dalarnas vackra platser. Sverige är fint. En liten stund stannade vi i Mora för att se vad jag bara sett på TV förr :-)




Vi bodde på hotell i Sundsvall i tre nätter och passade också  på att hälsa på P s bror med familj. Det var trevligt. Märklig upplevelse att det inte blev mörkt på nätterna... :-)

Här hemma har vi ändrat lite saker och jag har köpt en del saker. Hoppas kunna visa er snart på bloggen... liten cliffhanger... :-)

Jag har mått riktigt dåligt några gånger och det har fått mig att ännu mera inse min begränsning. Nu tar jag det ännu mera lugnt, för så dålig vill jag inte bli igen. Dock njuter jag mer att det jag orkar och ser det fina i det lilla.

Vår halvtbortglömda trädgård orkar jag inte med. Men jag njuter i alla fall av grönskan. Små blommor hittade jag där som plockades in.



Även rådjur har vi i trädgården, så här finns liv :-)

Om allt går enligt planerna (dvs jag orkar) åker vi till Smålands gröna skogar på torsdag och tillbringar några dagar i  stugan där. Nu är det vila och Morden i Midsummer som gäller.

Somriga kramar till er!



RSS 2.0