Glad Påsk...

Så har jag äntligen kommit tillbaka till bloggen.

Det har varit ett långt uppehåll. Nästan all av min tid, som jag orkat göra något, har gått till min fasters flytt. Nu är hon på plats i sin lägenhet och har de vikitigaste sakerna runt sig. Jag och P har varit där så mycket jag orkat. P har ringt och fixat allt, burit möbler, skruvat upp lampor, skruvat ihop möbler mm. Jag har försökt hjälpa till det jag kan. Packat upp lite lådor, diskat, förklarat hur saker fungerar mm. Nu har faster tillbringat 4 nätter i sitt nya hem och verkar trivas. En fin soffa är beställd, kommer om 6-7 veckor. Tills dess får hennes gäster sitta på köksstolar och kolla TV. Själv har hon en mysig gungstol :-) Hoppas hon kommer att gilla sitt boende.

Just det här med att ha tider att passa, när vi skulle åka till faster mm, och allt som jag ville göra, gjorde att min sjukdom förvärrades. Så jag har inte mått så bra, haft problem med magen osv. För att göra det ännu jobbigare, började P att blöda näsblod i massor. Det bara rann och rann. Efter att ha haft problem med näsblod i en vecka, kom det igen på en kväll. Efter två timmars rinnande, körde jag in honom till akuten. Han fick en "sudd" att stoppa upp i näsan med blodstillande på. Sedan använde han det i några dagar. Nu har det tack och lov inte kommit något blod på en vecka. Håller tummarna. På tisdag ska han till sjukhuset för undersökning.

Nu till något roligare. Det är snart påsk!!! Jag har bara pyntat lite i år. Städningen har också uteblvit, så det blir en påsk i damm och smuts. Men det får gå.Svärisarna kommer och hälsar på i några dar. Kul!!!

Jag orkade inte hänga upp mina prydnader på ris som vanligt,  i stället tog jag en stor vas och stoppade ner lite gott och blandat påskpynt i den. Så här blev det:

Det enda nya påskpynt som jag köpt i år, är en tupp som jag inte kunde låta bli att köpa på ICA. Den får ligga och se klurig ut i köksfönstret :-)I dag har jag planterat en påsklija och en pensé i krukan på trappan. Det  känns som vår. Snön är nästan helt borta. Krokusrna sticker fint upp!!! Jag gillar!!!

Jag önskar er alla en riktigt GLAD PÅSK!!!!Min dag...

Det är min dag idag!!! Min födelsedag!!! Hela 43 år har jag blivit nu. Oj va fort tiden går!

Lite kul är det att 10 är mitt lyckonummer, och i dag är det 10 mars, vecka 10 år 2010! Då måste det väl vara en lyckodag??? :-)

I  morse fick jag presenter av P och faster.

I paketet från faster var det en snygg väska från Esprit.Jag har tömt min gamla väska och plockat över i den nya. Eftersom den är lite mindre än den tidigare, fick jag slänga en del. Oj, så mycket man har i väskan... :-)
Jag gillar denna väska jättemycket!


Av P fick jag två paket. Jag blev mycket förvånad när jag öppnade dem. Det var Cult design produkter. I rätt färg och allt. Det trodde jag inte om min lilla nörd... :-) Tänk att han är så uppmärksam på inredningssaker. Jag hade inte skrivit någon önskelista,  utan det kom helt spontant. Jag blev jätteglad!Dessa snyggingar ska få bo i köket. Hoppas hitta fina blommor till dem redan i kväll.

Jag har fått pengar och kort samt massor av grattis på Facebook och med SMS. Telefonsamtal med sång också :-) Kul att fylla år!!! Hoppas att P kan sluta lite tidigare i kväll, så vi kan gå ut och äta.

Nu ska jag fortsätta att njuta av MIN dag.

Föresten det är inte bara min dag. Min svägerska fyller också idag. Grattis J!

Lite nytt...

Nu har det äntligen vänt. Kurvan pekar uppåt, mot positivt :-)
Min förkylning har börjat ge med sig ordentligt, även om den varit envis. P har slutat med sin penicilinkur och mår nästan helt bra. Dagtid har vi plusgrader och snön på altanen smälter för fullt. Det känns bra!!!

Jag har gjort några nya inköp under den senaste tiden.

Först köpte jag en ny diskmedelsburk (jag gillade inte formen på min gamla, den passade dåligt på diskbänken). En svart, fin har fått flytta in i köket.

Den skickade jag efter i webbutiken Carlsson Interiör och Design.För några veckor sedan, hade Webbutiken Perlan living fraktfritt. Då passade jag på att klicka hem två små fåglar som jag spanat på ett tag. De hamnade i vardagsrummet bredvid mina tygtavlor. Det kändes som om något fattades där, men jag ville inte ha en tavla till. Jag blev nöjd med resultatet, tror till och med P blev nöjd... :-) Det var förstås han som monterade dem... jag är hopplös på sånt...

Om ni vill se hur de ser ut på närmare håll, kommer finns en länk  här till Perlan living.En dag kom ett stort brev på posten. Jag blev väldigt nyfiken över vad det kunde vara. När jag öppnade det, läste jag att jag hade vunnit ett pris hos Coordamagazine.se. Jag är medlem där och de hade dragit mig som vinnare i ett lotteri. Vinsten var en fin kokbok:

Jättekul att vinna!!!Slutligen har jag köpt ny taklampa från Ellos, till köket. Den kom i går på posten och P hängde upp den direkt. Åh vad jag är nöjd med den. Den är snygg och ger ett fint sken som sprider sig i köket. Den andra lampan gillade jag också, men den lyste lite för lite, för att lysa upp i köket. Den gamla ska min faster köpa till sin lägenhet. Och jag hade 50% rabatt på Ellos på en vara. Så förändrigen blev inte så dyr. Det är bra! :-)

Här hänger nykomlingen :-)Härligt att det är fredag. Den här helgen kanske vi kan lämna boet. Det har inte varit så mycket med det den senaste tiden. Vi ska till fasters nya lägenhet och fixa lite. Jag hoppas också kunna köpa presenter till P. Han fyllde år den 22 februari, men har fortfarande inte fått något av mig. Jag har inte orkat mig ut. Men det ska  det bli ändring på. Hans föräldrar skulle kommit hit och firat honom, men det gick ju inte heller när vi var sjuka. Nu  hoppas jag snart vi får besök :-)

Kallt på nätterna har det varit, men härligt solsken på dagarna. I förrgår var det 13 plusgrader på altanen ett tag. Det är i södeläge. Grannarnas katter har fått fart och går sina dagliga rundor igen. Våren är på väg!!!

Jag önskar er alla, en riktigt trevlig helg!!!!


RSS 2.0