Tassimo...

Hej på er igen kära bloggläsare!

Nu har jag haft ett långt uppehåll igen. Försöker skärpa mig, men misslyckas :-(

Under uppehållet har jag gjort en liten investering, en Tassimo!!! Jag är kär i min Tassimo :-) Som jag har tjatat om att jag önskade mig en i julklapp. P hade ont i öronen av allt tjat :-) Men det verkar ha funkat, för jag fick presentkort av både honom och min faster, plus kaffe och choklad att använda till Tassimo.

Några dagar in på det nya året, åkte vi till en affär och köpte min nya kärlek... . Han är svart och snygg :-) Gott kaffe blir det och god choklad också. P, som inte dricker kaffe, har smakat chokladen en gång och han tyckte det var ok. Jag har beställt te och lite olika kaffesorter i webbutiken, som jag hoppas kommer snart i ett paket till mig.Här står min lilla favorit bredvid vattenkokaren. Jag gör fortfarande "vanligt" presskaffe också. Det är dyrare med tassimokaffe och när jag ska dricka 2-3 koppar på en gång är det bättre att göra vanligt. Men det jag gilllar mest med min favvo är att det inte är en espressobryggare, utan till för vanligt kaffe, te och choklad. Självklart går det att göra espresson också. Men jag är inte så förtjust i det.

Jag är inte spronsrad av Tassimo :-), har alldeles för lite läsare för det :-)

Jag vill också berätta att min tävling som jag hade här, inte hade allt för många tävlande... för att säga det fint..:-) Men jag är glad att kunna gratulera Malin, med bloggen Malkins, och Sussi, med bloggen Gardenhouse. Ni får båda ett litet gåvopaket med produkter från Cliniderm. Grattis! Skicka ett mail med er adress i till mig.

Tävling...

Jag är Buzzador, och just nu "buzzar" jag hudvårdsmedel anpassat till det Nordiska klimatet. Det heter Cliniderm.

Själv har jag fått tre olika produkter att testa, och jag gillar dem. Nu har även Du chans att få testa några produkter från Cliniderm. Fyra "gåvoboxar" som jag fått, ska nämligen lottas ut här och nu.

Gåvoboxen är värd ca 200 kronor, och innehåller följande:
  • Active Protection Day Cream, 5 ml
  • Age Delay Serum, 2 ml
  • Ultra Soft Cleansing Milk, 5 ml
  • Barrier Repair, 5 ml
  • Optimal Strength Night Cream, 5 ml
  • Ideal Balance Skin Tonic, 5 mlFör att vara med och tävla gör du så här:
  1. Svara på frågan "Vilka rengöringsprodukter för män har Cliniderm?", och skicka svaret på frågan i mail till jagochmitthem@gmail.com.
  2. Skriv en kommentar till det här inlägget, med en kort motivering till varför just du ska vinna.
  3. Om du har en blogg, och länkar till tävlingen med bilden ovanför får du en extra vinstchans. Skriv det i så fall i din kommentar.

Tävla på! Bli extra fina! :-)

Lycka till!

Tävlingen avslutas den 22 januari 2011, klockan 23.59.

Kommande tävling...

God fortsättning på det nya året!!!

Nu är det 2011. Nytt år, nya möjligheter :-)

Nyåret här tillbringades lika lugnt som julen, då P blev sjuk igen och jag var supertrött :-(. Men vi var åtminstone tillsammans. Vi spelade spel och kollade på TV.

I dag är P tillbaka på jobbet, känns konstigt att vara ensam hemma, efter att ha haft honom hemma i drygt 2 veckor.

Snart ska jag ha en liten tävling här på bloggen. Jag är Buzzador, men har inte haft så mycket att Buzza, men nu har jag fått hem bra hudvårdsprodukter från Cliniderm som jag testar. Fyra kit med produkter som är värda ca 200 kr, ska jag dela ut i en tävling här på bloggen. Så är ni intresserade, kolla mitt nästa inlägg :-)


RSS 2.0