Kärlek...

När jag och P var på minisemester i Karlskrona, i maj, var jag inne i affären som Perlan hade då. (nu är det bara webshop) Förutom att jag köpte en snygg kruka, blev det ett inköp av en ordposter. När jag fick se den, tänkte jag direkt på min älskade P, som just då var iväg för att hämta bilen när jag inte orkade bära krukan till hotellet :-)
Han är verkligen min stora kärlek och orden "glädje i vardagen" tycker jag är så viktigt. Det är enkelt att vara kär när allt är lätt, ledigt och behagligt. Men de vanliga vardagarna och bekymmer som kommer, är inte alltid enkelt. När man då kan känna en glädje och samhörighet, då är det för mig riktig kärlek.

Nu har postern fått en ram och hängts upp i vardagsrummet:

På tal om kärlek så var det också min och Ps bröllopsdag i går, träbröllop, 5 år. Vi hade planerat en dagstripp till Göteborg, men när vi såg regnet ösa ner, kändes det inte så lockande. Jag drog till med att jag ville åka till Ullared. Det var inte stor risk för det, eftersom P hatar Ullared. Men han sa ja direkt!!! Jag måste utnyttja nästa bröllopsdag också :-) Vi kom inte iväg förrän vid 13-tiden, men eftersom de har öppet till 20, så hann jag handla så mycket som jag orkade. Jättekul. Inga inredningsinköp förutom ljus, blev det. Men lite annat smått och gott :-)

I dag har jag vilat, medans P har städat. I morgon så packar vi och åker till stugan för några dagar. Hoppas det blir fortsatt fint väder och bara lite, lite mygg...

Ha en fin helg!

Semester...

Nu är det semester!!! Eller ja, P har semester. Jag är ju "ledig" jämnt. Men sååå mycket trevligare det är, när man har sällskap av sin älskling. Jag har "hotat" med att följa honom tätt i hälarna under fyra veckor, men han bara skrattade och påpekade hur mycket egen tid han får medan jag sover... Han har ju rätt :-)

Under de tre senaste dagarna har jag vilat jättemycket, för att jag kan orka hitta på något i morgon. Hoppas min kropp uppskattar det och håller sig frisk. Vi ska åka någonstans här det underbara Bohuslän, vart bestämmer vi i morgon.

I går fick jag äntligen P till att hänga upp mina spetsgardiner som jag köpt på Hemtex. Nu är ju inte spetsgardiner riktigt min stil, men i shabbyrummet tycker jag de passar bra.Lampan som också syns på bilden, köpte jag för ett tag sedan på Ellos. Med rabatten kostade den bara 99 kr... inte helt fel. Jag gillar den.

När jag nu visat en bild från shabbyrummet, kan jag passa på att visa dessa flaskor som också står där.Det är gamla apoteksflaskor som jag köpte på en loppis i Småland. Just nu har jag blommor i dem. Eftersom jag är allergisk mot prästkragar, har jag köpt oäkta blommor. Får duga i brist på annat...


Det finns inte så mycket blommor som växer i vår trädgård, förutom i krukorna. Men en stackars nejlika från förra året står så fin i "ogräslandet" och blommar. Duktig blomma!  :-) Jag plockade in en liten, liten bukett av dem.Ha en trevlig helg!

En kväll i juli...

Oj, så lång tid det gått sedan jag bloggade sist. Jag skäms lite...

Sommaren är i full gång. Vi har haft många fina sommardagar här på Västkusten. Härligt! Till och med på midsommar hade vi så fint väder att vi kunde äta lunchen utomhus, utan att frysa. Inte vanligt :-)

Förra gången jag skrev, skulle jag på marknad. Jag var där... i en kvart... nästan inga knallar och inte mycket att köpa. Resultatet i min kasse blev 5 strumpor för 50 kr. Ganska nöjd i alla fall :-)
Jag har hunnit med att hjälpa faster en gång till att slänga/packa saker från hennes hus. Sååå mycket det finns att sortera.


På midsommar var moster, morbror och faster här och åt lunch. Sedan tog vi det lugnt. Skönt. Våra egna jordgubbar var färdiga, så vi hade "hemskördade" på tårtan.

Vi fick en fin sommarbukett av morbror från deras trädgård. Jag plockade ur en härlig pion och tog in i köket. Luktade så gott.Blommorna i krukorna trivs och växer. (Gäller bara att komma ihåg att vattna dem)
Jag har också varit i Småland i stugan en helg, varit på loppis där bl a. Gjorde ett fynd. Fick ett fint fågelbad i betong av svärmor också. De bilderna väntar jag med till nästa gång... måste ju behålla mina läsare... :-)

I kväll blir de Miss Marple på tv. Sommarmys.

Njut av sommaren!


RSS 2.0