Min alldeles egna julkalender...

Första advent i dag. Julen närmar sig snabbt.

Jag har fått en julkalender i år också!!!! Av P förstås :-) Efter nära 3 timmars pysslande av P i ett låst rum blev resultatet det här :24 små paket som bara väntar på att öppnas av mig, en varje dag fram till jul!!! Vilken lycka för en paketgalning som jag... :-) Vem har sagt att julkalender bara är för barn???? Ja, jag är barnslig....
I morgon får jag öppna mitt första paket.
P har givit stränga order om att jag inte får klämma på något paket... det är svårt att hålla när jag är så nyfiken :-)

Han har hängt upp mina paket på röda band över trappräcket. Sedan när paketen minskar i antal, hänger vi upp de julkort som vi får, på banden. Jag gillar att kunna se korten och inte bara lägga dem i en hög.
I dag har jag och P satt upp utegranen och lite ljusslingor utomhus, bla i portalen. Det lyser fint nu. Det är P som sköter själva uppsättningen. Jag bara står och assisterar honom.

Vi hade tänkt gå på någon julskyltning eller liknande, men vi var båda för trötta så det blev inget :-(
Men vi kan sitta inne och mysa med tända ljus och se en film istället.

I går fotade jag lite i huset. Här kommer lite bilder:

De små grisarna i trä fick jag när jag var ca 7 år gammal. Gillar dem!!!


På köksbordet.Ljus bredvid Teven.Vårt sovrumsfönster
Vårt köksfönster
Nära advent...

Nu är det nära till advent. Det är nästan den mysigaste tiden med hela julen. Allt finns kvar, lucia, glögg/fika gäster, julklappar, julmarknader mm.
Jag är nästan klar med min städning och pyntning. Det tar nog en timma att "finputsa" resten av pyntandet innan jag blir nöjd. Sedan är det saker som ska hängas högt upp som P får göra... eller elsaker som jag också överslåter åt honom... :-)

Vi har varit på Plantagen i dag och köpt vår utegran. En vanlig rödgran. Den luktar gott  :-) När det kommer till granar är jag lite kikig (enligt P mycket kinkig). De ska vara täta, jämna, ha fin topp, vara stadiga mm mm. Förut när pappa levde så tog vi granar i skogen. Det kunde bli både en och två och tre timmar innan jag bestämt mig. Numera går det fortare när man "bara" behöver se de som finns i affären. Vi gick igenom ett antal granar, innan jag hittade en som jag gillade. P tyckte också om den. I morgon hoppas jag att vi kan få i slingorna i den så den kan lysa fint. Traditionsenligt har jag döpt granen ( gör det varje år). Den heter Barrtil. Fint va? :-)

Jag köpte ljus, 5  hyacinter, en julstjärna, servetter och en "doftpåse" som luktar jul. Jag tittade och luktade på Yankee Candle jul, men tyckte de luktade för starkt för mig.

Nu har jag fotat min nya adventljusstake. Den står i vardagsrummet.I shabby chic rummets fönster har jag satt en vit i ljusstake, som jag köpte redan 1991. Jag har också satt in mina gamla tomtar i skåpet där. De tomtarna har följt med mig sedan jag var väldigt liten. Hör till julen på något sätt.Jag ska fota mera av mitt julpyntade hus senare. Jag trivs när det är julfint.

Nu är både jag och P trötta efter shoppingen så vi ska ta det lugnt. Sedan ska jag göra något av mina hyacinter och fixa resten av julpyntet. Därefter blir det "Stjärnor på is"  för min del.

Jag önskar er alla en trevlig advent!

Adventsljusstake...

Det blev inte influensa för mig!!! :-)    (inte ännu i alla fall) Jag har haft feber, men det gick snart över. Lite ont i halsen och lite snuva. Nu är jag mest bara trött, som vanligt.
P mår bättre så han kan vara uppe det mesta under dagen, bara han tar det lugnt.

Jag har sakta, sakta julpyntat huset. Det går inte på en dag när man är så trött som jag är. Hoppas kunna bli klar i morgon med det mesta. Sedan ska kartongerna ner i källaren och jag ska städa och skura. Oj, vad det ska bli skönt att få rent igen. Nu är det saker och tidningspapper överallt.

I går fick jag färdig årets adventsljusstake. Jag köpte staken (eller brickan) förra året och till slut så hittade jag den i en kartong med julsaker. Vi har sex flyttlådor med bara julsaker så det krävs en del letande... I år ska nog inte allt upp. Jag har varit julgalen förut... :-) Tillbaks till ljusstaken. Jag tog vit dekorationssand under blockljusen, det ska vara som snö. Det finns små tomtar nedstuckna i "snön" också. Jag gillar resultatet. Det är väldigt snyggt med nummer på ljusen, men jag är rädd för att det ska börja brinns om det går för långt.
Här är lite bilder:


Nu ska jag läsa lite bloggar. Om jag orkar senare finns det mer julsaker som ska fram. Alla elljusstakarna är dock uppe och  lyser... ja faktiskt :-) Om jag kommer ihåg i morgon ska jag ta bilder på dem när det är ljust.

Influensa... :-(

P har influensa :-( Det var som jag trodde. Han har varit riktigt dålig i helgen. Under de 9 år  som vi varit tillsammans har jag aldrig sett honom så sjuk.
Nu ikväll börjar jag få samma symptom som han hade i fredags, feber, värk i knäna och svaghet. Nu vet jag vad som väntar mig. Hoppas att P snart blir bättre annars blir det svårt. Jag har varit en sväng ner till affären idag, så vi har mat hemma i alla fall. Det är så tråkigt att bli sjuk nu när man ska julpunta och fixa.

Jag antar att jag inte orkar blogga på några dagar, men då vet ni vad det beror på.

Hoppas ni är krya!

Julgodis och feber...

Nej, det är inte namnet på årets julkalender.. .:-) Det är min dag i korthet.

Jag och P var till "stan" och hämtade hem min bil (lillen) från rostskyddsverkstaden i eftermiddags. Nu är det ren (inte vanligt för den) och rostskyddad. Men vad den luktar!!! Jag trodde jag skulle bli knäpp på hemvägen av lukten, men jag kom hem  i alla fall. Det känns bra att den ska klara av rosten bättre, speciellt så nära havet som vi bor, är det saltvatten på vägarna och i luften.

Efter vi  hämtat "lillen"  var vi i en blomsteraffär och köpte julblommor och en dörrkrans. BIlder kommer på dem när de upplockade och utplacerade. P kände sig förkyld och blev bara sämre och sämre. Han åkte hem efter blomsteraffären medan jag fortsatte till city och Åhlens. Jag köpte bara knästrumpor och servetter. Hittade inget annat som jag gillade. En inredningsaffär hann jag med också. Tyvärr hade de inte Cults magneter och det var en julmagnet som jag ville ha. Jag kände hur tröttheten tog överhand och åkte hem. 

När jag kom hem såg jag en mycket ovanlig syn. P i mjukisbyxor, innetofflor och långärmad tröja. Långärmad tröja har han ungefär 5 ggr på ett år. Då är det kallt!  Han har det i så fall utomhus, men Inomhus, aldrig. Det visade sig att han hade feber och frös. Nu ligger han inpackad i täcket med vetekudde och allt. Ända fryser han! Han fryser aldrig! Märkligt!

Jag stannade på hemvägen och köpte lite godis. (Till mig, P har slutat med godis) Det blev Ahlgrens julgodis, bilgranar! Jag tycker det är roligt att de gör olika julutgåvor. Förra året var det slädar. De smakar som bilar kan jag upplysa om... var tvungen att äta några för att kolla smaken... :-)

 Denna helg kommer att bli lugn. Antagligen kommer P att hosta, nysa och vila. Jag ska vila och börja att gå igenom lådorna med julpynt. Eftersom jag inte orkar så mycket, får jag ta hela veckan på mig och få i ordning till advent.

Ljusstaken som jag köpte som var trasig har jag bytt ut mot en som är hel. Bra! Bild kommer senare på den också.

Ha en riktigt mysig helg allesammans! 

Julklappstips...

I dag har jag köpt en julklapp till och jag behövde inte lämna huset... Jag beställde en prenumeration från tidningsbutiken.se. Det vill jag tipsa om. En prenumeration passar de flesta och då varar julklappen länge :-)

Det är också så att flera tidningar har mycket bra priser. Jag passade t ex på att beställa en tidning till mig själv också.. :-)
Det blev 3 nummer av tidningen Residece för bara 49 kr. Det gillar jag :-)
Även Allt i hemmet hade 3 eller 4 nummer billigt. Passa på! ( Jag är inte spronsrad av tidningsbutiken.)

I går köpte jag tre hyacinter i "min" affär för bara 29 kr. Det kanske är i tidigaste laget, men jag brukar köpa i omgångar så att några blommar hela tiden.
De vita hyacinterna tål jag, inte de andra.
Ett tips till allergiker, testa om du tål de vita. De har den svagaste doften.
Jag planterade dem tillsammans i en kruka och kunde inte låta bli att hämta lite julpynt från källaren för att dekorera med... Det är ju jul snart... eller... (skäms lite för tjuvstarten). :-)
I morse var och P i "stan" och lämnade in min bil för rostskyddsbehandling, så nu är jag billös. Även om jag inte ska någonstans så känns det märkligt. Här är inte bussar en särskilt  vanlig syn heller så jag är ganska fast. Men på fredag kommer jag att få hämta hem "lillen" igen. Jag är väldigt fäst vid min bil, pratar med den osv... ja, jag vet larvigt :-)

I går fick jag veta av grannen att det varit inbrott i ett hus här på gatan. Usch! Tråkigt för den drabbade samt lite läskigt att veta att det finns tjuvar så nära. Inte utan att jag lyssnade extra noga efter ljud i går när jag gått och lagt mig. Hoppas tjuvarna åker fast. Vi ska skaffa mer utebelysnig snart också. Det känns tryggare när det är mer upplyst. Nu ska jag vara extra uppmärksam om jag ser något ovanligt också.

Tisdagstema - mörker

Jag gillar inte mörker, är mycket mörkrädd. Därför har jag alltid tänt några lampor i huset hela natten. Fick jag bestämma skulle det vara fler, men eftersom P vill ha det helmörkt får det bli en kompromiss.

När jag läste dagens tisdagstema slog det mig direkt vad jag skulle fota, så nu kan jag bjuda på en alldeles färsk, för natten, nytagen bild.
Vad är det? Ja, det kan man fråga sig :-) UFO?

Nej inte det inte :-)

När jag är uppe och traskar omkring på natten och inte kan sova, ser jag detta mysiga blå sken.

Nu ska stilla er nyfikenhet. Det är små blå lampor som lyser på min lilla dammsugare Ergorapido. Det ser så mysigt och hemtrevligt ut, tycker jag :-)

Det får mig att tänka på en gammal låt från 80-talet. "När kontrollen blinkar blå, då är allt som det ska..."

Julblommor...

Måndag idag. Jag är trött och svag men mycket bättre än i går. Då var det illa :-( Jag hade ont i hela kroppen, frös, yr, orkade nästan inte gå. Usch! Jag börjar mer och mer misstänka att det inte "bara" är utmattning, utan kronisk trötthet (heter något annat krångligt) som jag har. Efter jul får jag nog beställa tid för utredning. Det är bara det att jag är så trött på utredningar och sjukvård sedan tidigare...
Nåja, i dag mår jag bättre, har startat en tvättmaskin, plockat bort, och mitt nästa projekt blir att städa toaletterna... Jag har inte stora krav... bätte så när jag ändå inte orkar.

Nu till något roligare.

Jag har köpt årets första julblomma! Det bidde en amaryllis, röd. Den inhandlade jag i fredags. Jag la den i en plastpåse, körde som vanligt... mycket kurvor här... När jag kom hem hade löken trillat ur krukan och jord i hela påsen...
P skrattade åt mig och min körning... och hjälpte sedan att få löken tillbaks  i krukan. Lyckligtvis hade stjälken inte gått av. Nu står den där i sin ställning och jag väntar bara på att den ska slå ut. :-)


Jag fick mail från Euroflorist idag. Där finns bilder på många fina blommor. Här är två av dem:


Bild lånad från Euroflorist hemsida

Bild lånad från Euroflorist hemsida
Under helgen som gått har P varit ute i garaget/förrådet nästan hela tiden. Han har städat, spikat upp hyllor, omorganiserat och piffat... eller piffat, det var jag som sa det... :-) Jag föreslog att han skulle starta en blogg om garage/förrådsinredning... men då tyckte han att jag överdrev... märkligt... :-)
Nu finns var sak på sin plats och jag fick tillsägelse att inte gå det och röra till det... skulle jag????? :-)

Ljus och vänner...

Nu är jag också ägare till de snygga ljusstakarna Ljuspunkt!!

De flesta har nog läst om dem redan i andra bloggar, men för er andra så kan jag berätta att det är ett samarbete mellan Röda Korset, Konstfack Humanity och ICA. Ljusstakarna är formgivna av Kristin Karls, tidigare elev på Konstfack. De kostar 79 kr för båda och då går 30 kr av det till Röda Korset. Bra idé. Man gör lite nytta och får fina ljusstakar på samma gång. Jag köpte mina på ICA i går.
I veckan fick jag ett supergulligt kort från min vän E.
Visst är det så att vänner är otroligt viktiga?


På tal om vänner så vill jag berätta för min vän G som jag vet läser min blogg... :-) att fågelmataren för talgbollar är en hit. P (inte jag) hängde upp den i trädet för några dagar sedan och det har blivit nya innestället för vår fåglar. Man kan hänga många där på en gång. Bra present! :-)

Nu ska jag kolla så P har bytt däck ordentligt på våra bilar. Kan vara bra med vinterdäck nu, även om snön lyser med sin frånvaro.

Ha en skön lördagskväll!

Pysseltips

Om ni känner för att pyssla och har tålamod (vilket jag inte har...)  så kan ni kolla på denna sida och göra fina saker.

Pyssla på! :-)

Snygga brickor

I dag har jag hittat några snygga brickor som nog kommer att stå på min önskelista till jul.
Design: Barbor Tryberg
Brickorna heter: Doris, Anna och Vardag. Jag hittade dessa i webshopen  FÖRR

Det går att diska dem i maskin och det gillar jag :-)
Priset är 169 kr/st.


Hundar på fel ställen...

En sak som jag funderat på ett tag nu är hundar. Hundar kan vara gossiga, trevliga mm. Men de hör inte hemma överallt.
Numera blir det mer och mer vanligt att man går in i en affär och där kommer en hund gående. I bland är det affärsägarens hund och lika vanligt har det blivit att man tar med sin hund i en affär. Varför är det så?
På TV ser vi Simon och Tomas ta med sig sina hundar i affärer, låter dem provsitta soffor mm. I går hade Lulu i Äntligen hemma med sig en hund när hon inredde. Den satt gladeligen på den nya mattan och låg i soffan.

För min som pälsdjursallergiker är det en hemsk utveckling. Vi är många som inte tål djur och då är det besvärligt att träffa på dem i miljöer där man inte förväntar sig det.
Det är ok, tycker jag att ha hund i en affär som säljer djursaker, men inte i en heminredningsaffär.

Jag var på Hemtex för ett tag sedan när en matte kom in med sin hund i affären, inte så stor men det spelar ingen roll för allergikerna. Den gick och nosade på textilerna. Hade jag köpt en av dem som han varit på, hade jag blivit sjuk sedan.
Om jag ska köpa en soffa elller fåtölj, kan jag absolut inte göra det om det har funnits katter eller hundar i affären. Det sitter i textilerna i flera år, både päls och saliv.

Jag har fått lämna flera affärer innan jag hunnit titta mig omkring, för att det funnits hundar (eller katter) i affären. En hårfrisörska som jag skulle beställa tid hos hade en hund som kom emot mig, då gick jag direkt.

Så snälla ni som är hundägare. Tänk på oss allergiker (vi är många)  innan ni tar in hunden i affärer eller köpcenter. Det kan bli som besvärligt för oss. Vi kan bli allvarligt sjuka.

Hoppas trenden vänder, så jag slipper träffa på hundar i "fel" sammanhang. Och ni som kan, krama er vovve lite extra :-)Ett litet tips...

Är det fler än jag som älskar att "ploppa" bubbelplast? I så fall kan man få göra det hur mycket som helst här:

Bubbelplast

Ploppa på! :-)

Tisdagstema - fågel, fisk eller mittemellan

När jag just läste vad veckans tisdagstema är, kom jag att tänka på bilderna som jag tog på en svan i våras.

Jag och P var i stugan i Småland. När jag tittade ut genom fönstret i vardagsrummet såg jag en svan nere vid strandkanten. Försiktigt öppnade jag altandörren och stod inne och fotade denna stora svan. Den kom inte tillbaks till sommaren, men då kom istället änder som vi matade.Jag har gjort en tavla...

Jag har gjort en tavla igen... men den här gången en planerad :-)

En liten vägg i vardagsrummet som jag tyckte behövde en liten tavla har nu "drabbats" av mitt senaste projekt. Jag köpte en ram med plats för tre bilder och sedan placerade jag snyggt papper från Panduro i den. En billigt projekt som går lätt att ändra. Jag blev nöjd med resultatet. Pappret från Panduro är papper till scrapbooking tror jag. Det har olika mönster på fram- och baksida, finns i  massa olika färger.
Jag har också köpt en ram till bilden på P som liten söt bebis... nu finns det fotot över Teven. Kan bero på att jag är partisk.... men jag tycker han är söt på den bilden... :-)
I går såg jag äntligen filmen Mamma Mia, långt efter alla andra... Den var ganska bra. Handlingen var väl ingen hit, tycker jag. Men musiken är underbar. I dag lyssnar vi bara på ABBA låtar och njuter.

Tävla ännu mer...

En fin vit lykta att lysa upp i höstmörkret med, inte fel eller hur? Det vill jag också vinna.

Annas skattkammare är bloggen med den tävlingen.

Tävla och vinn denna fina lykta på bloggen Annas skattkammare.

Tävla mera...

Man kan vinna en fin bräda med god jul på, hos bloggen Marits vita skrin.
Jag hoppas som vanligt på vinst :-)

 

Tävla om ett halsband...

Nu vill jag tävla igen. Jag vill vinna ett fint halsband från puss.se.
Du kan också vara med i tävlingen. Den är på bloggen Hem och Lycka.


Lördag tillsammans med gamla goda vänner...

Sitter inne i värmen och lyssnar till regnet och blåsten utanför, ett riktigt inneväder.

I går kom mina gamla vänner hit tilsammans med sina familjer. Vi var 11 personer. Som vanligt var det mycket skratt och pikar. Stämningen är väldigt rå, men hjärtlig... :-) Det är kul att minnas tillbaka och skatta åt dumma saker... Vi fyra tjejer som fortfarande håller ihop, blev kompisar redan i grundskolan, så visst finns det att ta av i minnesbanken.

Jag dukade på två ställen. I köket för oss gamla... och i shabby chic rummet för ungdomarna. (Som tiden går, de är 12-14 år nu).

I köket såg det ut såhär :


(När bilden togs var vissa bestick i diskmaskinen, därför fattas det några)


Jag knöt ett tunt silverband runt servetterna istället för servettringar.Jag hade fyra små glas som jag placerade en ros var i. I mitten gjorde jag en liten "grupp" med rosor och lite silver"pluppar".

I shabby rummet där ungdomarna satt såg det ut så här:

P hade lagat en god lasagne och bakat två härliga kladdkakor till efterrätt.

Jag hoppas att gästerna hade det bra. Jag tycker det var jättetrevligt att träffa dem.

De två 12-åriga tjejerna gjorde lite hårexperiment på mig... jag såg ut som ett troll... P tog förstås kort... :-)

Efter maten var det godis, chips, nötter mm.

Lite av godiset såg ut så här.
Mina snälla vänner hade presenter med sig också. Temat var helt klart - trädgård!Vi fick talgbollar och talgbollshållare. Mycket bra!
Sedan var det trädgårdshandskar till mig... de vill ha ut mig mer i trädgården... När handskarna väl är på, ska jag plantera tulpanlökar. Det var de bestämda på, jag ska plantera... Tur att det regnar i dag.. .:-) Nåja, jag gillar tulpaner och ska gå ut i veckan och plantera lökarna.
Vi fick också jättesöta julservetter.

En kväll att minnas med glädje.


I dag har jag tagit det mycket lugnt, kollat på Dansbandskampen och Stjärnor på is, som jag spelade in i går. Nu ska vi snart äta uppvärmd lasagne och kanske lite överbliven kladdkaka också... :-)

Ha en trevlig söndagskväll!
 

Torsdag...

Oj, nu var det torsdag kväll igen. Denna vecka har gått fort. Jag har nästan inte hunnit med något av det som jag hade planerat... nåja det får gå ändå.

Ett snabbesök på Hemtex har det blivit idag. Jag köpte julgardiner till lilla rummet. Det var REA på dem, vita med tomtar i stora luvor.

I tisdags köpte jag en adventsljusstake. Det blev en i svart, rak form och sju ljus, från Konstmide. Tyvärr när jag kom hem och skulle packa upp den, så var den trasig :-( Ljusen stod och vickade och den höll inte ihop sig. Jag blev superbesviken :-( Det var ganska långt härifrån som jag köpte den också, men vi får åka tillbaks snart och byta ut den. Hoppas det finns likadana kvar, för jag gillar den verkligen.

På samma gång som jag köpte ljusstaken så köpte jag ett hus... nåja ett litet hus... till tandpetare... :-) De sålde en del av Serholt saker och jag har ju två hus redan men ville ha ett till. Nu har jag en liten by i köksfönstret :-)På Plantagen var jag också. Där köpte jag en härligt stor julmugg till mig själv. Jag gillar att dricka kaffe i en stor mugg så jag kan ha mycket mjölk i :-) Egentiligen är jag inte mycket för speciella julmuggar och tallrikar mm. Men något lite kan man ju ha. Det jobbiga är att förvara det under tiden man inte använder det. Jag har redan börjat dricka ur min mugg..


En tisdag i november...

I dag har jag varit hos min faster och kört henne till bank och affär, jag har också shoppat lite. Nu är jag trött, men lite bloggning ska jag nog orka :-)

När jag kom hem låg det ett trevligt brev i postlådan. Min beställning från Zylber. Jag hade beställt tre armband, en ring och en brosch.Priset för allt detta var... 139 kr. Då är det kul att köpa smycken :-) Nu var det ju inga äkta grejor, men det är kul med lite nytt ibland ändå.

Jag gillar Zylber, där finns både billiga och lite dyrare smycken. Handlar man för mer än 100 kr så blir det ingen frakt heller. Perfekt. Jag har tidigare köpt örhängen till både mig och för att ge bort. Esprit smycken gillar jag, ska nog önska mig det i julklapp. Jag fick en fin Esprit ring av P förra året, men jag har tappat den :-( 

I dagens beställning var bl a dessa armband :Det understa är mer turkos än vad bilden visar. De kostar 29 kr/st.Jag köpte även ett grönt armband som min ena moster ska få i "småjulklapp" och en brosch som min andra moster ska få i sin "småjulklapp". Vi brukar ge små extrasaker innan maten, på jul.

En svart slät ring köpte jag till mig också.
Nu har jag fotat två saker som P hade med sig hem från sin mormor.

Whiskyglas, 11 st sådana här :En kopp som jag ville ha:
Slutligen måste jag passa på att få gratta min make. Han har nu inte rökt på 103 dagar, trots att han umgåts med rökare. Han har också slutat med nikotintuggummi! Jag är stolt över honom!

Till er alla - Ha en fin tisdagskväll!

Tisdagstema - Halloween

Veckans tisdagstema är Halloween.

Jag brukar fira det tillsammans med mina vänner från skoltiden och deras familjer. I år har vi flyttat fram festen en vecka, så det blir en "vanlig" höstfest. Men huvudsaken är att vi träffas och har kul.

Förra året hade vi vår första fest här i huset. En av våra yngsta gäster var så här "skrämmande" då....
Inte ensam hemma längre ...

Åh äntligen blev det söndag och P kom tillbaks från landet. Trots att vi varit tillsammans i över 9 år så längtar jag som en galning varje gång han är borta... kan det vara kärlek??? :-) Nu är ordningen återställd.

Han hade med sig en del saker från sin mormor, för allt får ju inte plats på äldreboendet. Bl a en supergullig kopp som jag ska ha i "shabby chic rummet" , en fin gammal låda, whiskeyglas mm. Jag ska fota senare. Jag hade också bett P att ta med foton på honom, och ett när han var ca 1 år var så sött!!! En liten sötis :-) I veckan ska jag köpa 2 nya ramar så jag kan hänga upp dessa gulliga foton på väggen.

När det kommer till film, så är det nästan omöjligt att se något tillsammans jag och P, för vi har så olika smak. Men i kväll var han trött och orkade inte så mycket, så jag passade på att föreslå en film. Om det var att han inte orkade resa sig, eller om han gillade filmen vet jag inte riktigt ..... men han såg på hela :-) Jag tyckte den var rolig och bra. Det var What happened in Vegas, som vi såg.

Natten till i går var den första riktiga frostnatten här. Nu finns nästan inga löv kvar på träden heller. Vintern är här!
Foto: fotoakuten.se

RSS 2.0