Sommartid...

Ja, då var det sommartid ... eller???? I natt försvann en timme som inte kommer tillbaks förrän i höst. Jag gillar det inte, men jag kan ju inte ha en annan tid än övriga. Just nu har vi dock det, för P har bara ställt om en klocka. :-)

När jag tittar ut genom fönstret så märks dock inte mycket av sommartiden, snön har kommit i dag. Bläää, men det verkar som den snart smälter. I morgon är den nog bara ett minne blott.

I går kom jag äntligen till IKEA. Vi fick ett presentkort i julklapp, men har inte kommit dit innan. Varje gång vi har planerat så har jag blivit sjuk, eller nåt har dykt upp. Men i går funkade det! Det var så kul att gå i lugn och ro och kolla. P var ovanligt lugn och hittade saker att titta på han också :-) Vi handlade en hel del.

En svart ny vardagsservis i 12-delar kom just ur diskmaskinen. Den är i serien Färgrik.  Även lite uppläggningsfat inhandlades. En ny klocka till köket, låg också i en av de fyra påsarna på vägen hem. Det är klockan Bondis. Jag har länge letat efter en ersättare till vår nuvarande klocka. Den är en gammal vän från mitt barndomshem. Men trots charmen fick den inte vara kvar. Den är inte exakt eftersom man drar upp den själv. Efter att ha kommit för sent och missat teveprogram, kändes det att det var dags för en batteriklocka :-) Den  skulle vara snygg, man ska se siffrorna lätt på långt håll, den skulle passa in i köket, och förstås inte kosta för mycket. Bondis motsvarade alla krav.


Det blev även inköp av två ramar, men vad som inramas berättar jag inte om i dag :-)

Avslutar med en bild på ena hörnet i vardagsrummet. Vi har köpt en ny golvlampa där. Den köptes på Ellos, passade på när det var 50% erbjudande :-) Jag är mycket nöjd med den. Gardinerna som ni också kan se lite av på bild, är också de från Ellos. Cerise är färgen i vardagsrummet i vår. Kudden i fåtöljen inköptes på Indiska för några veckor sedan.Nu känner jag att det doftar gott från kycklingen som Peter lagar, måste gå och kolla om det snart är färdigt. :-)

Våren är här...

Hej igen! Det var länge sen vi "sågs". Det har hänt en hel del sedan sist. Både jag och P har fyllt år. Dagarna har blivit längre och fågelkvitter hörs. Den sista snön har gått bort. Kort och gott, det är vår!!! Jag gillar!!!

Med risk för att blåsa bort, gick jag ut och fotade i rabatten idag. Här är resultatet:

De är efterlängtade!!!


Inne har jag haft tête a tête i flera veckor. Lyckligtvis är jag inte allergisk mot dem heller.Även en liten syrenkvist har fått komma in och skynda på våren.


Lampan som ni ser på bilden, gillar jag mycket. Den är köpt hos Perlan Living. Det är förresten fraktfritt där denna vecka. Jag har gjort en liten beställning där igen. Denna gång på snygga ljuslyktor från Tine K.

Ska fota lite mera och lägga upp saker jag köpt och fixat.

Vårliga kramar till er alla!

RSS 2.0