Blommor, batteri och kaffe...

Sista dagen i september! Hösten är här på riktigt. I går var det första natten med frost. Hoppas att det blir en lång, fin höst innan det blir en kort vinter :-) Jag är inte så förtjust i snö... :-) Över jul blir bra :-)

En vecka har gått igen. Tiden verkligen rusar iväg, tycker jag.

I lördags kom min svärmor hit och hälsade på. Jag, hon och P åkte först och handlade blommor, både till våra utekrukor och några för inomhusbruk. Trots att vi bara hade en timma till stängningsdags hann vi köpa det vi ville, utan att skynda på. Svärmor som inte skulle ha något egentligen, kom ut med en låda och påse i alla fall :-)
Våra utomhusblommor planterades i går av P, med mig som assistent. Jag orkade inte själv som jag hade tänkt :-( Nåja, nu är de planterade och klara. Det är färdigt att invänta fler frostnätter. På baksidan ser det ut så här:
I lördags köpte jag också ett jättegott kaffe, på Indiska av alla ställen. Det är kardemummakaffe. Såååå gott!!! Jag rekommenderar det verkigen.

Med liten tidsmarginal, hann vi med att köpa nya Reebokskor till både mig och P för under halva priset. Kändes jättebra för vi behövde nya bägge två. Svärmor som återigen bara skulle "titta" i affären kom ut med ett par Lacosteskor i en påse :-)


Förutom shopping hann vi med att äta gott i helgen, svärmors stek är supergod, och få frisk luft. Svärmor är en stor fotoentusiast som har köpt "riktig" kamera och går kurs. P älskar också att fota med hans "halvstora" kamera. Jag som bara har en kompaktkamera kan ju inte ställa in nåt. Jag bara siktar och trycker. :-) Passar mig bra :-) Vi åkte och fotade här omkring, tog bilder på havet mm.

Den här bilden tog jag på dessa fotografer :-)


Fint va? :-)Svärmor åkte hem i måndags förmiddag. Sen har jag tagit det lugnt i veckan. Bara orkat med småplock.

Ett paket kom till mig igår. Jag hade beställt det från Inreda.com Det är ett förvaringsrör för gamla batterier där de kan husera tills jag går till holken med dem. Snygg och praktisk.Denna helg ska vi åka till kyrkogården och plantera höstblommor på gravarna som jag har hand om. Hoppas det blir fint väder då.

Njut av hösten!!!

Tillbaka igen...

Oj, vilket långt hopp det blev här på bloggen. Jag har tänkt blogga ofta, men vad hjälper väl det?
Nåja, här kommer ett inlägg i alla fall.

Jag har verkligen fastnat för några spel på Facebook och de tar tid... för mycket tid egentligen... men det är kul :-)

Det finns hur mycket som helst att berätta för er om sånt som hänt sedan sist. Jag har varit i Småland igen, köpt grått nagellack för första gången i mitt liv, tonat håret, flyttat ännu mer för faster. Jag har köpt en del nya saker till hemmet. Vi har möbelerat om, köpt ny tvättmaskin mm. Men det kommer mer utförligt sedan.


I dag tänkte jag tipsa er om tre saker som jag gillar.

Det första är sajten goodiebag.nu.  Det är en sajt där man kan välja mellan olika saker som man vill testa. Sedan får man dem hemskickade i provförpackningar och får testa dem. Därefter går man in på sajten och svarar på frågor om produkterna. Det bästa av allt är att det är helt GRATIS (Just det L, om du läser detta :-)   ). Varför ska bara stora bloggare få goodiebags? Nej här är det för alla.

I dag kom min första "godispåse" och den innehöll detta.


Parfymen som kom doftar underbart. Hoppas bara att P tål den, för han är doftöverkänslig. Jag kan nästan aldrig ha parfym för det. Jag har dock haft den på mig i flera timmar och hållit mig nära honom... så det verkar funka. I så fall ska jag köpa en flaska sedan.Det andra tipset, är för er som vill köpa en snygg Stelton Termokanna. På Cervera reas de svarta och vita nu för 293,00 kr. Bra pris! Jag får nöja mig med mina 2 kopior tror jag, även om det är lockande...

Bild lånad från cervera.seDet tredje tipset, är sajten campadre.com. Om ni inte redan känner till den, så kolla den gärna. Där säljs en massa fina saker till bra priser. De har olika kampanjer med utvalda produkter som ändras ofta. Nu det senaste har det bl a. varit från Rosti och SIA mm.


Så där, nu har ni lite att kolla på  :-) Jag ska fortsätta att kolla på min bättre hälft medan han försöker förstå sig på sin nya leksak... En androidtelefon... hrmmm... killar och tekniska saker... Bara han svarar i telefonen när jag ringer honom, så är jag nöjd :-)

Hoppas ni får en fin hösthelg allesammans. Själv ska jag tillbringa helgen med P och svärmor som kommer hit. Det ska bli kul!

RSS 2.0