Rolig post...

Oftast är innehållet i brevlådan räkningar och reklam. I bland är det härliga inredningstidningar, och så några gånger om året, extra rolig post. Nu har det varit tre såna roliga saker i brevlådan hos mig :-)

Först ut var en vinst från en bloggtävling. Det var hos LivingLikeLinda som jag tävlade om en Torkyhållare. Den vinsten var väldigt passande för mig som aldrig är mer än en meter från ett "snorpapper" :-)

Som den vana allergiker jag är, vet jag hur viktigt det är med papper när näsan börjar rinna. Att jag sen är världens klantigaste och söligaste person gör ju att papper är nödvändigt :-) Det följde med en fin hållare med rullen, men när jag provat alla ställen som en torky kunde passa på, blev slutdestinationen ovanför sängen. Där har vi i hylla, så jag kunde bara haka på rullen med hjälp av kardborren och slapp att göra hål. Möjligvis köper jag en Torky till och använder hållaren till det. Finns såååå många platser den skulle behövas på.
Det andra roliga paketet kom i tisdags. Jag hade svarat på frågor från undersökningar och kommit upp i så många poäng, att jag kunde välja en bra gåva. Det blev en bricka från GreenGate. Grön förstås... :-) Den var större och bättre än jag trodde när jag såg den på bild. Både praktisk och snygg :-)
Slutligen var det rolig post i går också. Då kom min nya, lilla, Marimekkoskål. Det var för att jag prenumererar på Allt i Hemmet. Nu har jag tre små och en stor, skål i min lilla samling.Visst var det rolig post?

I dag tar jag det lugnt i regnet och hoppas på fint väder i morgon. Då ska vi förhoppningsvis gå på en marknad. Men det är inte kul om det regnar.

Ha en skön helg!

Juni har börjat...

Sommarmånaden juni är redan här! Glada studenter har åkt runt och sjungit, skolbarn har, eller ska snart, börja sitt sommarlov. Som vanligt tycker jag den här tiden går så fort.

Jag har inte gjort något inlägg på länge... först var jag sjuk, det är inte kul.
Men sen blev det bättre, för då kom min svärmor hit. Hon var här hela helgen och fixade i trädgården mm. P och jag har inte haft varken tid eller ork att fixa i trädgården, men nu tillbringade vi en stor del av helgen tillsammans svärmor med att fixa där. (Jag var mest övervakande, orkar inte så mycket)  Vädret var strålande. P blev röd som en kräfta :-) Nu kan jag gå ut i trädgården och njuta istället för som förr, få dåligt samvete för att jag inte orkade göra något. Svärmor och jag hann med lite shopping också, aldrig fel :-) Jag har tur som har en sån bra svärmor.

Nu har jag äntligen tagit lite bilder här hemma. På den första bilden är det duken som jag köpte på Göksäter för ett tag sedan. Det är textilvaxduk som är mycket praktisk. Jag hade kollat på snygga dukar på nätet. Men priset var för högt. Denna duk kostade bara 49,90 kr/meter. Lagom  :-)
Rosa, är årets tema för mina sommarblommor. Så här ser det ut i krukorna vid altandörren.En gammal pedistal som vi skulle slänga, plockade jag fram och ställde två blommor på. Den kan stå ute på altanen i sommar och sen åka till tippen. Jag har också lagt några fina dekorationer där som min svärmor gjort.

Det var ju Sveriges nationaldag i söndags och jag njöt av att se alla svenska flaggor som svajade för vinden. Vi har ingen flaggstång, men en liten flagga går bra det också :-)Hoppas att ni alla njuter av den härliga försommaren.


RSS 2.0