Nya gardiner...

Nu var det ett tag sedan jag bloggade sist. Förkylningen har nästan släppt helt. P har varit förkyld, men är på bättringsvägen. Min bil är fixad, så jag kan köra iväg när jag vill och inte behöver vänta på att P ska komma hem. Det är bra! I morgon hoppas jag ge mig ut på en shoppingtur ensam, för första gången på en månad.

Alla julsakerna är nu nedplockade. Dock är inte alla inpackade i sina lådor ännu. Det är Ps arbete och han är inte klar med det... :-) Två tulpanbuketter har inköpts, våren är  på gång!!!

Mina gardiner som jag beställde från Ellos har kommit. De hängdes upp i lördags och jag gillar dem!!! Två nya svarta krukor har jag köpt på Plantagen. De innehåller just nu amarylisar. Jag köpte två nya amarylisar, tycker inte man måste sluta med dem bara för att det är efter jul.



Här är en mindre bra bild på hur det ser ut nu i köksfönstret. Pärlhyacinterna gillar jag också. Det känns att det vänder och blir ljusare när jag ser på dem. I dag var det inte mörkt förrän vid 16.30, det gillar jag.

Det är inget UFO utanför, utan bara en slinga i ett litet träd :-)

"Storebror" till de två svarta krukorna köpte jag innan jul och hade lilla julgranen i. Nu står den på köksbordet och har lite våriga blommor i sig.


I dag har jag städat badrummet och småplockat lite. Mer orkar jag inte. Jag ska försöka att få en bättre dagsrytm. Har vänt på dygnet och det är inte så bra. Nu hoppas jag att jag kan somna lite tidigare och hinna vara vaken medan det är ljust ute. Jag har inte kunnat somna förrän vid 3-tiden på natten och sovit till 15-16 på dagen. Jag behöver mycket sömn och det är inget att göra åt, men lite justering hoppas jag på. I dag klev jag ur sängen 12.30 och nu hoppas jag somna i alla fall vid 1-tiden. Snälla håll tummarna att det funkar!


Kommentarer
Postat av: Malin

Ja visst håller jag tummarna så att du kan vrida tillbaks dygnet lite.



Det blev snyggt med de nya gardinerna o krukorna i köket! :)

2010-01-18 @ 22:07:03
URL: http://malkins.blogg.se/
Postat av: Bokmalen

Jag håller alla tummar!! Det är ju så lätt att vända på dygnet å va vaken på natten men hua vad jobbigt att vända tillbaka. Jag gör ju det nu var 3:e vecka i och med nattjobbet. På söndag är det dax igen...

Finfint du gjort i fönstret!!

Kramn, Maria

2010-01-19 @ 10:55:11
URL: http://bokmalensvardag.blogg.se/
Postat av: Proforma

Så skönt det är att vi går mot ljusare tider!

Det blev fint med nya gardiner. Alltid roligt att få upp något nytt efter julen.

Hoppas sovklockan justerar sig!

Kram Irene

2010-01-20 @ 07:54:14
URL: http://proforma.blogg.se/
Postat av: mo

Snyggt, visst är det kul att hänga upp något nytt efter julgardinerna. Låter jobbigt att inte kunna somna förrns så sent, hoppas det rättar till sig, kram

2010-01-20 @ 16:28:49
URL: http://medaljongen.blogg.se/
Postat av: soffie

vad fint du har det hos dej,

2010-01-24 @ 10:21:28
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: Livet i byn

Skönt att din förkylning släppt, min har tagit ny fart och i dag fick jag antibiotika mot bihålorna. Sitter och tycker synd om mig själv...



~Livet i byn

2010-01-25 @ 12:16:54
URL: http://livetibyn.blogg.se/
Postat av: HUSnrNIO

Hoppas det går bättre med dina sovvanor nu. Kul med nya gardiner och våriga blomster. Ha en trevlig kväll.

2010-01-25 @ 16:04:50
URL: http://hilajns.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0