Litet och gulligt...

Först vill jag säga till mina tappra läsare att jag skäms för den dåliga uppdateringen. Kort förklaring - överansträngning.

Jag har en tendens att gilla det som är litet, miniatyrer. T ex tycker jag att den allra minsta Margretheskålen från Rosti är SÅ söt. Inte ens en deciliter ryms tror jag, men söt är den. :-)

Nu har jag köpt tre små sötisar :-) En skål från Rice i grönt. Den har lock och är jättepraktisk till små saker och rester.
De andra småttingarna är två formar från Miljögården som tål ungsvärme. Nu ska jag inte göra något i ugnen med dem tror jag. Men den ena tänker jag ha till tepåsar, och den andra att ställa använda tepåsar i, på bordet.  Kan passa på att tipsa om det goda Blåbärsteet från Friggs som syns på bilden. Smakar jättegott av blåbär och vanlilj.Våren är här på riktigt. Utemöblerna är framme och invigda. Jag har planterat blommor i krukan på trappan. Krokusarna blommar för fulllt och vitsipporna lyser fina och vita i skogen. Härligt!

Vårliga kramar till er alla!

Kommentarer
Postat av: Malin

Vår o vår..vi fick ca 5 cm snö igår.. Inte så kul direkt.Tyvärr ser det mörkt ut m Londonresan, men det får helt enkelt bli en annan gång.. :(

2010-04-18 @ 19:52:13
URL: http://malkins.blogg.se/
Postat av: Bokmalen

Här har du en till som inte är snabbast med uppdateringar nu. Har lixom ingen ork just nu... Det känns som att jag har massor att göra så jag bloggar när jag har lust helt enkelt å det blir visst inte så ofta!?? ;)

StorKramen, Maria

2010-04-18 @ 19:55:11
URL: http://bokmalensvardag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0