Äntligen...

Äntligen har jag fått bort alla julsaker och packat ner dem. Äntligen har jag fått ork att blogga. Äntligen har jag fått ordning i huset igen.

Ja, nu var det några dagar sedan jag uppdaterade bloggen. De dagarna har jag använt till att sova och fixa, i den ordningen. Oj, vad jag har varit trött igen. Men oj va skönt det är att  ha det i ordning igen, och inte en massa kartonger och halvfärdiga projekt.

Nu fattas det bara en bukett tulpaner och några söta rosa vaser från IKEA så kan jag bli helt nöjd.
Och förresten nya gardniner till lilla rummet, och att P sätter upp tavellisten i gillestugan, och att.... ja listan kan bli lång. Men jag stressar inte.

Kuddarna som jag köpte på Hemtexrean ligger i soffan nu. Jag gillar dem så mycket och letade länge, sen när jag hittade dem på halva priset blev jag överlycklig.





Tyvärr så bor jag med en kuddhatare. P tycker att kuddar är en helt onödig sak (förutom den han har under huvudet när han sover) och kastar bort dem så fort han ska sätta sig. Så även om jag lagt dem fint, så tar det bara någon minut efter han har satt sig, så ligger alla kuddarna i en hög i den andra soffan... Undrar om det går att dressera gamla envisa män...? :-) Ge mig gärna tips! :-)

Den fina vita ljuslyktan som vi fick i julklapp har hamnat på den gamla byrån tillsammans med de andra vita sakerna.



Mer bilder kommer senare.

Nu är P ute och gör ljus igen. Han har gjort många och nu har han fått mer ljusstumpar från min faster, så han håller på för fullt. Nya modeller testas. Det luktar gott i förrådet och kommer in fina ljus som vi kan mysa framför. En bra hobby.

Nu har vi också börjat sälja ut en del saker på Tradera. Finns så mycket som vi inte behöver, men någon annan kanske tycker om. Då är Tradera bra.

Bland saker som jag verkligen avskyr, finns trolleri och cirkus. Usch, jag ryser när jag tänker på det... Trots, eller kanske på grund av, detta ser jag gärna ett program på Kanal 5 kl 21.00 varje söndag. Det heter Trollkarlens hemligheter. Då får man ser hur trollkarlarna "fuskar till det". Mycket intressant.

Ha en skön söndagskväll!


Kommentarer
Postat av: Proforma

Karlar, säger jag... förstår inte att det är det lilla extra som gör det :) Visst måste man väl ha kuddar i soffan, det blir alldeles för tomt annars!



Jag har också funderat att sälja på Tradera eller Blocket. Hoppas du uppdaterar, det skulle vara kul att få veta vad ni säljer och om ni får sålt det.

Kram

2009-01-18 @ 23:52:21
URL: http://proforma.blogg.se/
Postat av: Kerstin

Men visst är det typiskt. Kuddarna har en tendens att flytta på sig. :)

Men det är fina kuddar du har i alla fall. :)

Ha en fin dag och tack för titten hos mig.

2009-01-19 @ 14:02:33
URL: http://kerstinsfoto.blogspot.com/
Postat av: MO

Haha, ja så är det här oxå, alla kuddarna ligger fina o fluffade tills kvällen då alla ska mysa i soffan, sen är det kört...

Köpte tulpaner idag på maxi, för 69 kr fick man både vas o en bukett tulpaner. Snygga kuddarna är, gillar dem verkligen, kramar

2009-01-19 @ 15:09:13
URL: http://medaljongen.blogg.se/
Postat av: Johanna

Visst är det härligt med kuddar (har ju också fixat en del med kuddar här hemma). Vad fina de nya från Hemtext är. Det är så kul när man hittar något på rea som man tittat efter länge :)



Hoppas du får en skön vecka, kram Johanna

2009-01-19 @ 16:42:21
URL: http://sodralycke.blogspot.com
Postat av: pia

vad vårigt å fräscht!!!



kram

2009-01-19 @ 18:26:03
URL: http://baramittlillahem.blogg.se/
Postat av: Malin

Såå fint! Jag har också problem med plädarna o filtarna i vår soffa, de är aldrig där de skall vara, men det är inte maken utan barnen som far runt m dem.

2009-01-19 @ 18:40:39
URL: http://malkins.blogg.se/
Postat av: Livet i byn

Så snygga kuddar, förstår varför du valde dem. Skulle passa bra hemma hos mig också. Hos oss är det hundarna som gräver och bäddar på kuddar och filtar, de tycker om att ligga på dem också.



~Livet i byn

2009-01-19 @ 19:06:00
URL: http://livetibyn.blogg.se/
Postat av: Tjohalia

Jag har också fyndat de kuddarna, jag hade tur för det fanns bara tre kvar.

Kram Sandra

2009-01-20 @ 11:25:27
URL: http://tjohalia.se
Postat av: PiM

jag gillar oxå kuddarna !!! jättefina...

2009-01-20 @ 23:04:54
URL: http://fyraprinsarojag.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jättesnygga kuddar !!!!

2009-01-21 @ 19:04:13
Postat av: Åsa

Det var jag som skrev kommentaren ovan .

2009-01-21 @ 19:05:10
URL: http://fyrarumochenalkov.blogg.se/
Postat av: Malin

Jag brukar ursäkta dom med att de inte alltid har bra smak, därav förstår de inte varför man har kuddar i soffan. Men det innebär inte att de inte ska dresseras ;)



Jag gillar tavlorna som skymtar på väggen i bakgrunden. Har ni köpt dem någonstans eller är det något ni gjort själva?

2009-01-22 @ 23:38:13
URL: http://modern2a.blogspot.com
Postat av: polly

var har du köpt trädtavlorna

2009-02-03 @ 11:38:02
URL: http://polly.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0