Repor i lacken???

Efter att ha läst i flera bloggar om hur fint det blir med att spraymåla saker, bestämde jag mig också för att pröva. I måndags köpte jag en vit sprayburk. Jag fick sedan P till att göra om hans uthus/snickarbod/garagedel till en målarhörna. Två fula brunbeige ytterkrukor skulle bli vita och fina. Oj vad det kommer färg överallt! Oj vad det luktar! Oj, man måste ha tålamod! Lyckligtvis hjälpte P till, så det blev två fina vita ytterkrukor som nu ska få flytta in i gillestugan med var sin plastblomma. Jag gillar INTE plastblommor, men i detta rum finns inga alternativ. Slutsatsen blev att jag inte ska lacka om något mera. :-)

Men när P hade gjort mina krukor fick han blodad tand. Han frågade om jag hade något mer som fick testa att lacka. Visst hade jag det. Trots att jag slängt ett 30-tal ytterkrukor vid flytten och ett 20-tal efter jag kommit hit, så finns det altid krukor kvar. (Jag har varit lite krukgalen). En blå kruka fick bli hans experiment. Han lackade den med billack!!! Hittade färg till bilen som jag hade innan denna. Det var en snygg gråmetallick färg. Han sprayade två lager och sedan klarlack... Det blev ju snyggt! Nu har den hamnat på mitt skrivbord här i arbetsrummet för att jag ska ha mina pennor i den. Hoppas jag inte repar lacken... :-)



I dag ska förhoppningsvis P s gitarrer och andra intstrument flyttas ner i gillestugan så jag får mer plats i mitt "shabby chic rum". I så fall måste jag måla ett skåp vitt. Men då ska jag måla med riktig färg. Inget mer spray för mig :-)

Kommentarer
Postat av: Emma

Vad bra pennburken blev, älskar att spreja...synd att inte du gjorde det, men nu kan du ju alltid be din Hulk att spreja lite mer så kanske röksuget försvinner för en stund;)...förstår han till 100 %, jag e själv rökare och har tänkt sluta nu...undra hur det ska gå...skam den som ger sej! Ha det bra, kram emmsan

2008-08-24 @ 23:33:59
URL: http://www.hemochinredning.blogspot.com
Postat av: Maria

Den blev ju riktigt bra. Har oxå sett många som spraymålat o det blev så bra så...men jag är inte alls duktig på det, för det första så är jag inte så stark i nyporna så efter någon minut har jag jätteont i fingrarna, o sen blir det ojämt...nej här får maken spruta (precis som hos dig...), ha de fint

2008-08-25 @ 16:39:34
URL: http://medaljongen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0