Rosor...

En massa rosor vill jag ge till er, snälla läsare som har peppat mig inför min kamp mot FK. Det värmer i hjärtat och gör att jag mår bättre. Tack!!!

Mitt första telefonsamtal med det av FK inköpta utredningsföretaget är avklarad. Gick så där... Det är svårt att få framföra det man känner på ett bra sätt. Nästa utmaning blir ett möte med utredningsföretaget den 24 september. Möte/förhör. Det finns förstås ingen expert på ME, men det ska ju inte spela någon roll... enligt FK. Ja,ja ett steg i taget.

Rosor har jag också fått av min älskling P. Det var i onsdags då det var min namnsdag. Tack älskling!




I torsdags kunde jag inte sitta och se på de smutsiga fönstren längre. Jag gjorde en stor kraftansträngning och putsade sakta, sakta fönstren i vardagsrummet. Det var jobbigt för kroppen gillade inte min ansträngning. Men va det var skönt att få rena fönsteri ett rum i alla fall. När P kom hem hängde han upp de Ellosinköpta gardinerna (som jag bloggat om tidigare) och jag piffade lite. Blev så höstigt och mer ombonat tycker jag. När jag har städat ordentligt ska jag fota.

I dag har P putsat resten av fönstren i huset. Så skönt!!! Vi kan se ut!!! :-) Det har varit gardinbyte och gardintvätt som gällt idag. I sovrummet hänger nu rosa gardiner som jag köpte när vi flyttade hit. Resten av fönstren gapar tomma och väntar på morgondagen då jag hoppas att de ska få gardiner. Jag ska fota det också :-)

Vi har även köpt nya (begagnade) sängbord på Blocket. Nu är det städat i sovrummet och borden på plats. Det blev Malmseriens små byråer i ek, från IKEA.

Ha en fortsatt trevlig helg!!!!

Kommentarer
Postat av: Tina på Peppar och Vanilj

Vilka underbara rosor :)

Visst blir det en väldigt ombonad känsla med nya gardiner, passar bra till hösten! Hos oss finns inga gardiner...ibland saknar jag det. Kanske kan hända att något rum får lite gardiner i höst/vinter...vi får se!



Jag håller med dig om att det nu för tiden inte är lätt att vara sjuk och samtidigt känna sig rättvist behandlad av div myndigheter. Verkar tufft! Ett litet tips är att du tänker på vilka aktiviteter och upplevelser du skriver om här på bloggen. Om "fel" person läser och tolkar din vardag "fel" kan det bli till din nackdel... I min kommun finns en tjej som blev av med sin sjukersättning då hon på sin blogg uppfattades alltför aktiv :( För jäkligt i det fallet...



Ha en riktigt bra söndag och hoppas nästa vecka blir suverän :)



K R A M // T i n a

2009-09-13 @ 09:25:05
URL: http://www.pepparochvanilj.blogspot.com
Postat av: MissStorm

Det är ju så underbart med rosor!



Roligt att få lite höstfint hemma. Kan tänka mig att det måste vara väldigt frustrerande när kroppen inte vill vara med och göra vardagssysslorna. Tur att du har P!



Kram

MissStorm

2009-09-13 @ 11:49:50
URL: http://missstorm.blogg.se/
Postat av: Proforma - Irene

Vackra rosor! Så härligt med nyputsade fönster och nya gardiner! Nu ser jag bara fram emot dina bilder också!

Hoppas mötet går bra!

Kram

2009-09-13 @ 13:09:13
URL: http://proforma.blogg.se/
Postat av: FURNISH.etc

Åh nyputsade fönster, finns det något härligare?! Jag borde verkligen ta tag i mina. Var på tok för länge sedan. Hoppas mötena framöver går bra nu! Kram Emmy

2009-09-13 @ 18:09:19
URL: http://furnish.blogg.se/
Postat av: Malin

Min käre make har tvättat våra - Lycka! Fast nya gardinen har inte hittat upp.



Ser fram emot få se dina gardiner.



Kram

2009-09-13 @ 21:15:10
URL: http://malkins.blogg.se/
Postat av: Julia

Hejsan :) Jag har en tävling i min blogg där man kan vinna ett valfritt armband ur min egen kollektion, http://juveliasmycken.blogg.se.



De behöver inte länka på din blogg för att vara med och tävla, bara skriva vilket armband du vill vinna. Vill du vara med och tävla kan du gå in här: http://juliaberg.blogg.se/2009/september/tavling-vinn-valfritt-armband.html :)

2009-09-14 @ 15:49:21
Postat av: FURNISH.etc

Sv; Vad kul att du tyckte om vårt numera gröna kök ;)



Hoppas det går bra för dig nu! Styrkekramar!

2009-09-14 @ 22:11:25
URL: http://furnish.blogg.se/
Postat av: Hem och Lycka

Härligt med nyputsade fönster, här är det maken som står för det, får se om jag kan få rena fönster innan höststormarna sätter igång ;-)



kram

2009-09-15 @ 15:02:58
URL: http://hemochlycka.blogspot.com
Postat av: AngelPearls

Lycka till i min GiveAway!//

Postat av: Anonym

Heej :)

Jag har nu igång en hel del underbara tävlingar.

Kanske något som just du skulle vilja vinna

eller kanske något du skulle kunna ge bort till någon av dina nära och kära.



Kika in på länken och var gärna med:)

http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.html



Är du int intresserad är det bara ta bort den hära kommentaren :)

Kramar //M

2009-09-16 @ 00:31:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0