Internationella Nalledagen...

I dag är en viktig dag för alla nallar och nalleälskare. Det är den internationella Nalledagen. Jag har många nallar att fira eftersom jag älskar nallar.Här är Ludde. Det är den viktigaste av min nallar. Han föddes på vår bröllopsresa till Stockholm i juli 2005. Jag var med vid "födseln". Det var på Bearfactory. Först valde jag vilken päls och vilket utseende han skulle ha. Sedan stoppades han med så mycket stoppning jag ville. Ett litet rött hjärta har han innuti sig, som jag fick pussa på innan det placerades i honom. Sedan fick jag bestämma vad han skulle heta och jag fick en födelseattest med vikt och längd och allt. Så han är lite mer "mänsklig" än de andra nallarna. Jag erkänner att jag pratar med honom i bland :-) Kläder köpte jag tilll honom i affären där också. Men sen har jag även skickat efter lite på nätet. Han kan ju inte ha sommarkläder på vintern :-) Visst är han gullig? Mest lik Husse! :-)

I lördags var jag på IKEA en stund. Jag köpte en massa ljus och kollade på julsaker. Missade en del också :-(
Jag köpte också nya efterrättsskålar i grönt. 4 nya muggar till te och kaffe blev det också. P  var med och då handlar man mer effektivt :-)

Tack vare muggarna fick vi göra om i köksskåpen. En hel del muggar som ska ges bort/säljas. Sen tog P sig an skafferiet, där vi också förvarar skärbrädor, flaskor mm. Det fanns en del att slänga/ge bort. Så skönt när det blev ordning där.4 muggar och 6 skålar av denna sort blev det.

Vi köpte också en säng på Blocket. Nu har vi två riktiga gästsängar. Så nu slipper svärmor att ligga på en hopfällbar, obekväm säng när hon är på besök. :-) Hoppas hon kommer oftare nu.

Ta hand om era nallar!!! :-)

Kommentarer
Postat av: Ingmarie

Finns det verkligen en NALLE dag på riktigt???

Här där vi bor har det nyss varit lökens dag,o hur kul är det?

Gubben får väl hålla på ett tad till men sen är det STOPP!Så kul att just du tittade in på bloggen!

2009-10-27 @ 20:45:30
URL: http://frujacobsen.blogg.se/
Postat av: Proforma - Irene

Hade ingen aning om att man kunde få en specialtillverkad nalle! Förstår att den betyder lite extra! Var finns detta Bearfactory?

Kram

2009-10-27 @ 23:39:33
URL: http://proforma.blogg.se/
Postat av: MO

Hm, äger ingen nalle så den dagen får jag tyvärr hoppa över...Söt din nalle är o att den är specialbeställd gör den ju mer personlig...Ja att handla med karlarna är inte samma sak som att göra det med tjejkompisar...hihi, fast om de betalar är det ju helt ok ;)

Kramkram

2009-10-28 @ 14:15:29
URL: http://medaljongen.blogg.se/
Postat av: Malin

Jättefin nalle!!! Sonen ansåg att även gosedjursgrisar var nallar, så han firade dem igår.

2009-10-28 @ 18:35:22
URL: http://malkins.blogg.se/
Postat av: HUSnrNIO

Ja just det:O Jag visste om att det var "nalledagen" men glömde ändå bort det när väl den dagen infann sig. Fin nalle:)

2009-10-28 @ 19:27:08
URL: http://hilajns.blogg.se/
Postat av: House of Jammi - blogg och webshop

Vilken söt nalle! Här hemma har vi också en del nallar, men har inte firat dem speciellt på Nallens dag - känns lite överdrivet.

2009-10-28 @ 20:16:46
URL: http://houseofjammi.blogg.se/index.html
Postat av: InneoUte-Malin

Tänk vad många olika dagar det finns. Hade ingen aning om att det var Nalle-dagen idag. Själv har jag inget minne av någon nalle från barndomen. Äldsta dottern har däremot en riktig vän i sin grå nalle som heter Herr Nilsson. Han hänger med i vått och torrt.Fina muggr! :-)

2009-10-28 @ 20:28:22
URL: http://inneoute.blogg.se/
Postat av: Ingmarie

Kikar in till dig o önskar en trevlig helg!

2009-10-29 @ 20:37:37
URL: http://frujacobsen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0